Ju lutem të mbushni të gjitha fushat për informatat përkatëse që regjistrimi dhe porosia juaj të jetë më saktë dhe efikase

Të dhënat personale do të mbesin vetëm në SHE SHOES Online dhe nuk do të përdoren për asnjë arsyje tjetër.

Në rast të vendimit të klientit për shkëputje nga llogaria klienti duhet të kontaktoj përmes e-mailit për kërkesën përkatëse.