Menu
Shporta

Rreth nesh

“She Shoes”,  u themelua  në vitin 2018 me lokacion kryesorë në Prizren. Kompania jonë është e shrtirë në tërë teritorin e Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë.

Kompania “She Shoes”, është kompani që merret me tregëtinë e shitjes online të këpucëve vetëm për femra. Idea dhe synimi ynë ishte dhe do të jetë prurja e ndryshimeve në stilin  e veshmbathjeve  në katër stinët e vitit ! Gjithqka që kemi si synim është t`ju bëjmë të ndiheni mirë dhe rehat, sa herë që ecni !

Falenderimet për zhvillimin e kompanis sonë,  ju takojnë së pari të gjithë klientëve tanë të kënaqur dhe bashkëpuntorëve kudo në botë !